Efter længere tids pause på siden, har jeg valgt igen at åbne dørene til Halfdaner.dk – Version Late, 2019
 
Halfdaner.dk vil blive mit lille hyggeprojekt, som jeg håber I vil tage godt imod.
 
Jeg vil prøve at levere en blog, som forhåbentlig vil være spændende at læse – Bloggen vil være delt op i flere forskellige kategorier.
 
Den første kategori hedder ”Bloggen for alle” – Her vil jeg fortæller lidt om min hverdag. F.eks. hvad jeg laver i løbet af dagen samt hvad jeg går og tænker på.
 
Den næste kategori hedder: ”Nørd Bloggen” – I denne kategori vil der komme de lidt mere nørdede ting med referencer til Windows, Linux samt andre spændene nørdede ting.
 
Den næste kategori er ”Guides” – Her vil du finde mine guides til alt lige fra Twitter, Paypal til Linux & Windows.
 
Den sidste kategori hedder ”Andet” – Det er her alle de andre indlæg kommer som ikke passer ind i overstående kategorier.
 
Du kan også finde andre ting på min side, som f.eks. ”Blogroll”, hvor jeg stille og roligt vil komme med links til andre sider som er et besøg værd. Desuden finder du lidt om geocaching, og om vores hold Team Halfdaner!
 
Jeg lover at bloggen vil blive opdateret med jævne mellemrum – Dog vil jeg ikke gå og blive stresset pga. jeg hele tiden skal poste indlæg. Med andre ord, så går mellem der sommetider uger mellem mine indlæg.
 
Jeg håber i vil tage godt imod min siden og vil “Like / Syntes godt om” på de sociale medier!
 
Hvis i har brug for at kontakte os, kan dette gøres på via vores kontakt form!
 
Med venlig hilsen
 
Thomas Due Halfdaner – Halfdaner.dk
  • Save