Mit hverdagsliv krydret med mine interesser!

Når du benytter Halfdaner.dk er du underlagt de vilkår som vi beskriver herunder. Dette er vores Cookie- og privatlivspolitik.

Nedenstående beskriver vores privatlivspolitik på Halfdaner.dk.

Vi overholder naturligvis EU’s persondatabeskyttelsesdirektiv, kendt som GDPR(General Data Protection Regulation).

Derfor kan du læse, hvilke data vi gemmer om dig. Se også hvilke rettigheder du har, når du benytter Halfdaner.dk.

Privatlivspolitik i overblik:

  1. Intro
  2. Hvem er dataansvarlig
  3. Sikkerhed
  4. Formålet med indsamling af personoplysninger
  5. Disse oplysninger indsamles om dig
  6. Periode for opbevaring
  7. Videregivelse af oplysninger
  8. Cookies
  9. Indsigt og klager
  10. Udgiver

1. Intro

Nedenstående er information om vores behandling af personoplysninger om dig (Privacy Notice).

2. Hvem er dataansvarlig

Den dataansvarlige er: Thomas Due Halfdaner, Skellerupvej 8, 8420 Knebel.  Det er denne person, som er ansvarlig for dine personlige oplysninger.

3. Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

4. Formålet med indsamling af personoplysninger

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

5. Disse oplysninger indsamles om dig

Nyhedsbrev: E-mailadresse. Du kan til enhver tid fjerne dine oplysninger, så du ikke længere modtager nyhedsbrevet. Klik på un-subscribe i bunden af nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet bliver distribueret af MailChimp.

Tjenesten udbydes af Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE # 5000, Atlanta, GA 30308, USA. Oplysningerne gemmes på MailChimps sere i USA. MailChimp er certificeret i forhold til databeskyttelsesaftalen i USA – såkaldt ”Privacy Shield”.

Denne er bundet til databeskyttelsereglerne i EU og overholder disse. Se evt. https://mailchimp.com/legal/privacy/.  Personoplysninger du har sendt os. F.eks. i forbindelse med hjælp.

6. Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Du kan til enhver tid anmode om, at vi sletter dine oplysninger.

7. Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af Halfdaner.dk, F.eks. hvad du kigger på samt er på, geografisk placering m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Op

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vi udveksler oplysninger med:

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Analytics
  • MailChimp

8. Cookies

Cookies er en lille tekstfil, der gemmes på din computer, tablet eller smartphone, når du besøger Halfdaner.dk. Cookies benyttes eksempelvis til at huske indstillinger samt indsamle statistik m.m.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.
Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Du risikerer desuden, at dine indstillinger ikke huskes, hvis du sletter eller blokerer cookies.

Vi har cookies fra:

  • Disqus
  • Google-analytics
  • Youtube
  • Facebook
  • Twitter

9. Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig.

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til < contact@halfdaner.dk >. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

10. Udgiver

Halfdaner.dk ejes af:

Thomas Due Halfdaner
Skellerupvej 8
8420 Knebel
Tlf: 30887744
Mail: contact@halfdaner.dk

Sidst Opdateret: 06-12-2018