En lille update fra mit liv. – Jeg havde den ære af få besøg af Kasper fra fredag til søndag :)

Kasper er den bedste og kærligste ven man kan få – Jeg kan sige så mange gode ting om den mand <3 Kasper betyder alt for mig, og han er min bedste ven. Han er der altid når jeg har brug for det, og det kan jeg kun takke ham for.

Jeg har kendt Kasper helt tilbage fra min unge dage. Hvor vi spillede computer sammen i en klan der hed [Wub] samt en anden klan jeg desværre ikke kan huske navnet på.

I weekenden hyggede vi os blandt andet med at spille lidt CS GO. (Counter-Strike Global Offensive)

Jeg vil tro at det er 8-10 år siden jeg sidst har prøvet CS. Jeg havde elles besluttet mig for at jeg ikke ville røre det spil igen, men der tog jeg fejl. Vi have det faktisk sjovt, og vi hyggede os gevaldigt sammen med at spille 2 vs 2.

Tak for en god weekend.